img_2710
Wauw! die gave en stoere betonlook muren, je ziet ze tegenwoordig in verschillende vormen, zelfs met metallic verf hoe tof! Al even zat het in mijn hoofd om een betonlook ergens in huis op de muur te doen.. maar vond om het even te proberen toch erg veel werk.

Daar heb ik inmiddels een budgetproof oplossing op gevonden! Lees je mee?

Wat heb je nodig?

– Afplaktape

– Kwast

– Verfroller

– Verfpads met houder

– Le Noir en Blanc Nuance verf (Karwei)
img_2718

Zelf heb ik voor de kleur Wheatass grey gekozen, en daarbij heb ik 2 potjes oakland taupe uit de nuance lijn daar door gemengd. Let wel op dat je de nuance lijn hebt die is erg dun maar heeft de kalkverf look!
Op de foto zie je overigens de kleur oakland taupe, en mud grey testers.. voor mijn volgende project πŸ˜‰

Hoe begin je?

Als eerste begin je uiteraard met afplakken, je kunt er voor kiezen om ook oude kranten op de vloer te leggen tegen knoeien, maar zelf hou ik altijd een nat doekje bij de hand om het direct schoon te maken, anders sta ik weer in de krant, loop ik m’n vloer nog vies..
Daarna begin je met de hoekjes te verven met de kwast en daarna ga je de muur rollen, het hoeft niet overal even dekkend en netjes te zijn, want het gaat in principe om de tweede laag. Gewoon overal wat verf.
img_2641

Wachten is niet een van het meeste geduld wat ik heb, dus was zelf begonnen met een blokkwast na 2 uurtjes en heb daar mee al een tweede laag opgebracht Kris kras.


Uiteindelijk heb ik de verfpads in de rode verpakking de volgende dag bij de action gehaald, en daarmee heb ik het resultaat bereikt wat ik voor ogen had, voelde net als een kunstenaar, veegje hier veegje daar lekker slordig en niet overal even dekkend, ik heb een soort van kruis-patroon gebruikt.

img_2713

Nu het opgedroogd is heb ik voor weinig een stoere look! Laat je me weten als je ook aanΒ  de slag bent gegaan? En of je wat aan mijn tips hebt gehad? Liefs Kim