By Mik

Interieur, Styling en Fotografie

Kersttafel 2019

De Kerst komt er weer bijna aan.. al een hele tijd kon ik niet wachten om aan de gang te gaan met een kersttafel. Tafeldecoratie is echt één van mijn hobby’s.
We weten inmiddels al dat we een tapasmenu bij ons serveren voor 6 personen, iedereen neemt iets mee, echt heel gezellig!
Met deze foto’s en tips hoop ik jullie te inspireren om ook een geweldige kersttafel neer te zetten.

IMG_0817

Kleuren

Als eerste heb ik gekeken naar welke kleuren ik wilde gaan gebruiken, wilde graag een beetje chique, en houdt van een glimmertje, maar ook van cognac en zwart.
Daarom kocht ik het zwarte servies bij de Ikea, voor €29,95 is dit een heerlijk budgetvriendelijk prijsje.
Omdat ik de tafelklem al had gekocht, en het tafelkleed bij de Action besloot ik om ook een guirlande bij de Ikea mee te nemen die er omheen gewikkeld echt lekker kerstig staat. De rest schafte ik aan bij casashops, glitter onderzetters, zwarte tapas schaaltjes en wat houten lepels.

Andere tafel

Sinds dit jaar hebben we natuurlijk een andere eettafel, zwart en iets smaller waardoor de tafelklem mooi tot zijn recht komt. De lichtslinger had ik vorig jaar al aangeschaft bij de Kwantum samen met de glazen doosjes waar ik de ballen van papier (via aliexpress al aangeschaft in de zomer) heb gelegd voor een extra sfeertje, de kleuren komen zo mooi warm bij elkaar.

Terugblikken
Kerst 2019 is voor mij een periode waarin ik vooral terugdenk aan afgelopen jaar.
Mijn gezondheid was niet optimaal, en mede dat wij onze Saar in hebben laten slapen vond ik het pittig. Je leert er creatief van denken, en wordt er uiteraard sterker van.
Daarom was mijn missie dan ook: Budget-proof kerst.
Hoop dat je geniet van de plaatjes, en een hele fijne gemoedelijke,warme liefdevolle decembermaand tegemoet gaat!

Liefs Kim

1 reactie

  1. Prachtige inspiratie Kim! En super budgetproof 🖤🖤

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© 2020 By Mik

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑