By Mik

Interieur, Styling en Fotografie

Flexa Bloggersevent

Event
23 Maart mocht ik deelnemen aan het bloggersevent van Flexa graag deel ik met jullie wat informatie over deze dag en een stukje verhaal van Flexa, deze blog schrijf ik vanuit mijn eigen mening en visie, deze is niet beinvloed door Flexa.

Met een enorm warm welkom begonnen we aan deze dag, de energie spatte er al van af!

Mooi makkelijk zeg!
Schilderen blijft een klusje, maar als je er van houdt is een meubelstuk pimpen wel het leukste wat er is natuurlijk. We kozen een item en mochten het gaan verven met de nieuwe verflijn van Flexa namelijk Mooi makkelijk. Ik koos voor de kleur ”mooi zwart”. Deze serie is verkrijgbaar voor trappen, meubels, keukenkastjes en voor deuren en kozijnen. Het makkelijke aan deze verf is dat je geen grondverf nodig hebt! Máar onthoudt: ontvetten, schuren en stofvrij maken moet altijd, we moeten wel wat te doen hebben toch?

The story behind..
We hebben een prachtige presentatie gekregen door Heleen van Gent hoofd van het Flexa ColorLab, over hoe de kleurpalletten van Flexa tot stand komen.. hier zit zó veel meer achter als alleen maar wat kleuren door elkaar mengen.
Het verhaal is ontzettend interessant.
Zoals jullie misschien weten is Spiced honey dé kleur van 2019.
Bekijk hier hoe je hem toe kunt passen in jouw huis


Verliefd!
Zoals jullie weten ben ik al énorm fan van deze kleur, ik heb er een lamberisering mee geschilderd bij de inloopkast, een lijntje boven mijn grijze lamberisering beneden, en ik heb nog meer in petto.. daar over later meer 🙂
Je kunt om deze kleur namelijk nóg eens vier palletten met elk 10 kleuren waardoor je telkens een andere sfeer kunt creëren.


Workshops
Er volgden nog drie workshops, kleurshoppen (wie houdt er niet van?!) ik nam wat kleurtesters, boeken en een kleurenwaaier mee. Een museum-rondleiding door Odet, wat kan ze leuk vertellen, je wordt werkelijk meegenomen door de geschiedenis en jaren heen.
Er was ook een lezing over kinderkamers en kleuren door kleurdeskundige Stephanie Kraneveld, een interessant onderzoek!
Wat was het een ontzettend leuke dag, ik wil team Flexa en Cetabever enorm bedanken voor deze leerzame dag..
Wat het volgende project is wat ik ga verven? zie je snel!

Liefs Kim

 

1 reactie

  1. Wat een leuke blog Kim…liefs Arja

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© 2021 By Mik

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑

%d bloggers liken dit: